BSTU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bstu.ru/jspui/handle/123456789/1922
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorLesovik, V.-
dc.contributor.authorElistratkin, M.-
dc.contributor.authorGlagolev, E.-
dc.contributor.authorAbsimetov, M.-
dc.contributor.authorErmolaeva, A.-
dc.date.accessioned2018-10-26T12:15:05Z-
dc.date.available2018-10-26T12:15:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.bstu.ru/jspui/handle/123456789/1922-
dc.descriptionPerspectives of application of aerated concrete for 3D building printing / V. Lesovik [et al.] // Adavnces in Engineering Reeseach (Actual Issues of Mechanical Engineering AIME 2017). - 2017. - Vol.133. - P. 197-201.ru_RU
dc.description.abstractAdaptation of the technology for a 3D building printing system aimed at producing non-autoclaved aerated concrete allows solving a task of how to create wall structures with high thermal insulation properties without using other materials, and with the increase of molding devices’ productivity due to extension in layered mass. The main step towards the adaptation is the separation of the molding aerated concrete mixture into two components: basic and activating aerated processes, setting up and hardening. Mixing the components should take place in the continuous mode directly before extrusion.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherPublished by Atlantis Pressru_RU
dc.subjectAuthors of BSTUru_RU
dc.subjectnon-autoclaved aerated concreteru_RU
dc.subjectcomposite binderru_RU
dc.subjectconstructions with higher thermal resistenceru_RU
dc.subjectsetting up control timeru_RU
dc.titlePerspectives of application of aerated concrete for 3D building printingru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Construction materials, products and structures

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.pdf2.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.